Tuesday, 29 November 2011

go n try ! :D


Assalamualaikum, salam sejahtera :)

Trick kali ini aku belajar melalui kawan aku pada hari ini .Dia tulis dalam note di facebook , dan tag aku untuk membaca note tersebut .
Aku dengan tak sabarnya, nak publish hari ni juga mengenai trick itu !
Jom ikuti langkah-langkah yang berikut dan lihat apa yang berlaku (AWESOME) :

1. Highlight kod di bawah ini :

696666999999666999999666666966666966666696666666669666696666696 696669999999969999999966669696666966666696666666696966696666696 696666999999999999999666696669666966666696666666966696699999996 696666669999999999996666966666966966666696666669666669696666696 696666666699999999666666999999966966666696666669999999696666696 696666666666999966666666966666966966666696666669666669696666696 696666666666699666666666966666966999999699999969666669696666696

2. Tekan butang CTRL dan F serentak di keyboard pc anda .

3. Masukkan nombor dan tekan enter . Lihat apa yang berlaku !

Kod di atas telah berubah kepada sesuatu yang lain daripada asalnya ! Ia merupakan sesuatu yang baru buat aku , bagi yang dah tahu , tak perlu lah nak kecoh2 "aku dah tahu" dan ayat-ayat yang seumpama dengannya. Ini bagi mereka yang belum tahu sahaja .
Kalau ada lagi kod-kod magic macam ni , akan aku bagitahu di lain entri . Have fun , Peace (Y)

p/s : Walaupun belum raya lagi , aku dah pun dapat duit raya ! Alhamdulillah , terima kasih kepada bakal kakak ipar aku !! :D

No comments:

Post a Comment